Passersystem i Örebro är tryggt

En byggnad ska vara trygg och då måste den vara låst på ett sätt som gör det svårt för obehöriga att komma in men lätt för de som ska vara där. Och då är passersystem i Örebro den perfekta lösningen.

Nycklar kan vara ett elände. De är tunga och sliter på fickor och väskor med sina taggar. Eftersom de är tunga är det lätt att man lägger dem ifrån sig. Sedan vet man inte var man lagt dem och blir tvungen att gå omkring och leta. Särskilt när man har bråttom. Så blir man rädd att man tappat dem om de inte ligger i rockfickan eller väskan. Och tappar dem gör man ibland, eller så kan de bli stulna. Det behöver inte ens bero på att man varit slarvig. Stulna och tappade nycklar är riktigt eländigt. Man måste byta ut hela låssystemet för att vara säker, och det kostar pengar och tar tid.

Med ett passersystem slipper man väldigt många problem

Ett passersystem tar bort så många bekymmer. Istället för en tung, taggig metallbit får man en plastbricka med de personliga dörrarna inprogrammerade. Det blir en smidig lösning för flerfamiljshus, företag och villor. Reparatörer och hantverkare som kommer ett par dagar kan hämta ut en bricka med tillgång till de dörrar som de behöver. Om de sedan glömmer att lämna tillbaka brickan så gör det inget. Man avprogrammerar den enkelt och den utgör inget hot mot säkerheten längre. Samma sak gäller stulna eller borttappade nycklar. Man behöver bara ta bort behörigheten. Läs mer om passersystemörebro.se

26 Sep 2021