Ett bättre möte med mat från en cateringfirma

När det är dags för möten och konferenser är det också tid för mat och fika. När du anlitar en bra cateringfirma vet du att alla deltagare blir nöjda.

Varje dag behöver vi alla äta och det ges inget undantag för deltagare i ett möte på jobbet. Det är rent olämpligt för en mötesarrangör att inte se till att det finns fika eller lunch eller bådadera. Rent krasst kan man säga att arrangerar man ett heldagsevent tappar man mycket tid om alla deltagare ska ge sig ut på stan och hitta lunch.

En bättre idé är att skapa sammanhållning och servera mat på plats. När deltagarna anländer på morgonen är de antagligen trötta och murvliga. De behöver kaffe, helt enkelt. Och gärna en macka därtill. Det ger energi till förmiddagens aktiviteter och ger positiva signaler. Sedan är det dags för lunch. Mat, igen? Javisst.

Satsa på en flexibel cateringfirma

Vad är egentligen en bra cateringfirma? Har de trehundra sorters grönsaker eller erbjuder de hembakta bakverk och matbröd? De flesta vill nog gärna att catering från Cateringfirman ska vara flexibel vad gäller formen och vilken typ av rätter som man kan erbjuda. En firma som både kan ordna kafferep, asiatisk buffé och trerätters svensk husmanskost med lite snits ligger bra till.

Lokaler är ibland något att fundera över. Men har ni möte eller konferens i en lokal kan det vara bästa lösningen att få er förtäring levererad dit och inte behöva ge er på att transportera runt deltagarna. Bra och god mat, trevligt serverad och bekvämt planerad lokal ger ett möte med det lilla extra.

23 Jun 2023