Löneoutsourcing en lösning

Det är lätt att låta allt rulla på i gamla hjulspår. Inte se att förutsättningarna ändras. När företaget växer är det dags att börja tänka på löneoutsourcing.

Företaget hade funnits i flera år och gick bättre och bättre för varje dag. Anna hade till och med fått anställda. Ja, inte bara några utan åtta stycken duktiga medarbetare som förgyller hennes dagar. Hela tiden hade hon fortsatt som vanligt och inte funderat på att det blev mer och mer att göra.

Det var faktisk hennes syster som tog upp att Anna numera bara jobbade. Hon hade aldrig tid att umgås. Anna började försvara sig men insåg snart att hennes syster hade rätt. Hon hade gått från att arbeta ensam till att ta hand om allt det innebar att ha anställda. Kanske det var dags att ta hjälp.

Löneoutsourcing ett steg i rätt riktning

Senare samma vecka tog Anna kontakt med ett företag som arbetade med bland annat löneoutsourcing. Tillsammans med en av de anställda diskuterade hon olika alternativ, både praktiska och kostnadsmässiga. Hon hade själv funderat på att mindre kontorsarbete skulle innebära att hon kunde hoppa in när någon i personalen blev sjuk, eller för den delen att hon kunde ta lite semester.

De satte ihop ett paket som innehöll både bokföring och tjänsten löneoutsourcing. Det skulle bli skönt att slippa hänga med i alla regler för sjukskrivningar, mammaledigheter och annat. Anna lovade sig själv att hon från och med nu skulle planera in egentid i kalendern, och den skulle vara helig. På denna hemsida kan du läsa mer om fördelarna med löneoutsourcing: www.outsourcinglön.nu

10 Oct 2022