Köp kontorsstädning i Västerås

Konflikter om ordning och reda på arbetsplatsen minskar med kontorsstädning i Västerås. Du kan lita på att de jobbar effektivt och hanterar känsliga saker bra.

Du som startat upp ett företag har kanske låtit din personal sköta städningen. I början kan det kännas som ett nödvändigt sätt att hålla kostnaderna i schack. Men det kan vara en bedräglig kostnadsbesparing. Personalen är inte anställd för att städa. De har andra uppgifter. I en arbetsgrupp finns ofta både slarviga och pedantiska personer. Onödiga konflikter lurar i vassen.

För att städa ett kontor behövs professionella städare. De utför städarbetet regelbundet och de har städutrustning som gör att jobbet sköts rationellt och effektivt. Om städningen sker på arbetstid, jobbar ett städproffs diskret utan att personalen störs. Behöver de plocka bort saker från ett skrivbord för att kunna damma, ställs pappershögar och häftapparater tillbaka till ursprungsplatsen.

Kontorsstädning i Västerås med förtroende

Kontorsstäd i Västerås kan i viss mening kallas ett förtroendeuppdrag. Städföretaget och städaren kan behöva ha tillgång till nycklar och passerkort för att utföra arbetet utanför ordinarie kontorstid. En städare kommer i kontakt med dyrbar kontorsutrustning och ibland kan företagshemlig information ligga kvar på ett skrivbord. Städföretag ger sin personal grundlig utbildning inte bara i kontorsstäd utan även i hur känslig kontorsutrustning skall hanteras vid städning.

Ett första steg kan vara att på plats gå igenom uppdragets omfattning. En inspektion av kontorets olika utrymmen bör ske. Därefter lämnas en klar och tydlig offert. Förutom daglig eller månatlig städning kan också golvvård och gardintvätt ingå i offerten. Städföretaget tecknar dessutom avtal med garantiklausul.

27 Aug 2022