En komplett bröllopslokal i Malmö

På den stora dagen är det viktigt att allt blir perfekt, inte minst bröllopslokalen som ska bokas i Malmö. Då är det skönt att personalen har erfarenheten.

Annikas bästa kompis skulle gifta sig och hon hade fått den stora äran att vara den som stod närmast bruden och skulle hjälpa till med bröllopsplaneringen. Det var kanske inte det vanliga men Annika hade gjort liknande planeringar förr när hon var anställd på ett företag som arbetade med olika typer av event.

Det här var dock mycket mera nervöst då det gällde bästa väninnan. Annika skulle inte förlåta sig själv om dagen inte blev perfekt. Hon hade ett block där hon hade all information. Vilken präst och vilken tid vigseln skulle vara. Sittplatser vid vigseln och en vacker bröllopsbåge. Middag, musik, dekorationer och så brudtärnornas klänningar förstås.

En perfekt bröllopslokal

Annika hade bokat tid vid vald bröllopslokal i Malmö för att gå igenom det bruden önskade. Den ansvariga, som mötte henne vid lokalen, kändes trygg och kunnig och hade en hel del idéer att komma med. Hon berättade om de bröllopspaket de hade. Eftersom de skulle ha bröllopet under helgen hade de tillgång till lokalen hela helgen.

Anläggningen erbjöd catering, personal och städning. För kvällen kunde man även boka in DJ eller trubadur. Till Annikas lättnad hade de även mikrofon till toastmastern, det vill säga Annika själv. Trädgården där vigseln skulle hållas var vacker och en bröllopsbåge fanns för den stora dagen. Platsen var helt otrolig. Där fanns allt och planeringen gick betydligt snabbare än hon väntat sig.

22 Oct 2022