Anlita proffs för kontorsanpassning i Stockholm

När du gör om dina lokaler så att de passar din verksamhet, är det bra att ta hjälp av proffs på kontorsanpassning i Stockholm. Du vill ju få både ett hållbart resultat och trivsamt kontor.

Kontorsanpassning kan handla om praktiska byggdetaljer, som att flytta väggar, sätta in stora glaspartier eller byta golv och installera hissar. Men det handlar också om att åstadkomma en trivsam och funktionell arbetsplats i Stockholm där det kommer in luft och ljus. Man planerar för en ergonomisk arbetsmiljö med höj- och sänkbara bord och sittriktiga stolar, lampor på rätt ställe och inredning som dämpar buller.

Medvetna beslut från början

Redan när det gäller materialval i golv, väggar och tak kommer arbetsmiljöfrågorna i fokus. Du bestämmer tillsammans med en professionell konsult hur arbetsplatsen ska vara utformad. Ska det vara en verksamhet där det kommer mycket besökare, kanske du ska ha en reception eller många stolar, kanske ett väntrum.

Färgsättningen är viktig, men först tittar man på hur lokalen är utformad. Vill du ha en öppen planlösning kanske du får förstärka bärande strukturer. Vill du ha små bås istället för kontorslandskap ska du kanske satsa på många glasrutor som släpper in ljus..

Personalen ska sitta bra för att kunna göra ett fullgott arbete, och då tänker man mycket på att ett rejält ljus är bra för ögonen. En ergonomisk arbetsplats ger mindre spänningsvärk i musklerna, eftersom man sitter rätt. Ju mer individanpassad arbetsplatsen är, desto mer energi får personalen. Se till att göra en riktigt bra kontorsanpassning.

9 Dec 2021