Passersystem i Stockholm – vem rör sig i din lokal?

När du är på kontoret ska det vara förutsägbart vem som rör sig i lokalen. Du ska inte behöva stöta på någon som inte ska vara där. Inte med ett installerat passersystem i Stockholm åtminstone.

Känner du dig trygg i den byggnad du sitter i när du läser den här texten? Om du ens sitter i en byggnad, förstås. Det kanske du inte gör. Om du sitter utomhus, på bussen eller i någon annan icke-byggnad så får du för sakens skull istället fantisera om en byggnad du brukar vistas i. Hur som helst. Känner du dig trygg i den? Om svaret är ja, då kanske det beror på att ni har ett väldigt säkert passersystem kopplat till porten och entrén. Just i Stockholm kan man inte vara nog försiktig med sådant där. Du vill inte ha någon som inte ska vara i din lokal springandes ut och in som om personen äger stället. Det är syftet med ett passersystem i Stockholm.

Passersystem inger trygghet

Om svaret istället är nej, att du inte känner trygg på exempelvis jobbet, då är det kanske dags att investera i ett passersystem. På så sätt kan alla anställda få varsin tagg eller en personlig kod som ger dem behörighet att traska ut och in ur lokalen. Samtidigt stänger du ute alla som inte äger ett sådant medel. Alla på kontoret kan då känna sig trygga med vem som de riskerar att stöta på när de är på jobbet. Trygghet är inget du kompromissar med.

24 Mar 2022