Mäklare säljer din bostad på Södermalm

Efter år av slit och renoveringar, så är det äntligen klart. Nu finns det bara en sak kvar att göra, kontakta en mäklare på Södermalm och sälja den vidare.

Markus var alltid i full gång med sina renoveringar. Det bästa han visste var att köpa på sig projekt som han bara kunde göra till det bättre. Det sista köpet han gjorde var på Södermalm. Helt perfekt för en äventyrlig kille som Markus. Han bodde där i några år, medan han renoverade, men sedan flyttade han vidare.

För varenda bostad han hade sålt, blev han en erfarenhet rikare. Både gällande renovering men även gällande att ta hjälp av en mäklare direkt. Vid ett tillfälle försökte han sälja utan mäklare, men det är en historia som inte slutade så bra och behöver därav inte nämnas mer. Den hårda vägen lärde han sig att alltid anlita en mäklare.

Mäklare sköter försäljningen

Eftersom Markus redan var inne i denna branschen, så visste han direkt vilken mäklare han skulle anlita. På Södermalm fanns det riktiga toppmäklare som aldrig innan hade gjort honom missnöjd, så det var givet att anlita dem igen för även denna lägenheten.

När renoveringen var gjord och försäljningen tog vid, så kunde han slappna av. Han lämnade hela försäljningen i mäklarens händer. De fixade med allting - från att ta bilder på lägenheten till att hålla i visningarna på den. Det gick snabbt, smidigt och dessutom fick han bra betalt för lägenheten han så länge hade renoverat.

24 Nov 2022