Mäklare i Gävle kan ge dig en doft av Norrland

Mäklare i Gävle har mycket att erbjuda den som vill få en doft av Norrland men behålla en fot i Stockholm och södra Sverige. Många fina boenden till bra pris.

Om du vill flytta till Norrland utan att åka alltför långt norrut bör du ta kontakt med en mäklare i Gävle. Det finns faktiskt de som påstår att det är där Norrland börjar. Självklart finns det också de som hävdar att allt söder om Piteå hör till södra Sverige, men det är en annan sak. Nu var det Gävle det handlade om.

Och faktiskt är det en helt annan stämning, när du kliver ut på perrongen i Gävle än när du klev på tåget i Stockholm. Även om du inte åkt längre än vad som skulle kunna gå att pendla dagligen till ett kontorsjobb. Luften är lite klarare, människorna pratar lite långsammare. Lite mer … norrländskt.

Utbudet hos Gävles mäklare kan direkt chockera en stockholmare

Hos en mäklare i Gävle får du direkt tillgång till ett fint utbud av bostäder i staden. Det finns nämligen en hel del – Gävle är större än du kanske tror. Det är dessutom en stad som huserar en högskola av god kvalitet, samt ett ypperligt konserthus med fantastisk arkitektur. Det är med andra ord en stad som både erbjuder (nästan) norrländsk natur och ett myllrande kulturliv.

Om du tröttnat på Stockholm och södra Sverige har du med andra ord goda chanser att pröva något nytt men ändå ha en fot kvar i den trygga huvudstaden, om du väljer att flytta till Gävle. Om du inte känner dig övertygad kan du ta en extra titt på mäklarens utbud. Och priserna. Jämför sedan med dito lägenheter i Stockholms innerstad.

7 Dec 2022