Liveshopping – modern e-handel

Vill du hänga med i utvecklingen och erbjuda dina kunder något extra? Med liveshopping är det precis vad du gör. Låt kunderna se vad de köper innan köpet.

Det kommer ständigt nya företag som utvecklar och gör världen lite mer modern. Som att nu kunna sälja sina kläder online, via en liveshop. Det är inte som förr då den största chansen att sälja kläderna var via en Facebook-grupp eller bakluckeloppis. Att ha allting samlat på ett ställe gör det även enklare för de som vill köpa kläder.

Det finns flera fördelar med att erbjuda liveshopping. Vi lever i en väldigt medveten värld, där vi vet att en del tycker att det är jobbigt att gå i affärer. Med liveshopping får de, trots att de inte testar kläderna, en chans att se hur kläderna ser ut live. Det är nog många som har beställt hem ett plagg som sitter som en dröm på modellbilden men som när det kommer hem inte alls lever upp till förväntningarna.

Spara in på pengar med liveshopping

Man skulle kunna säga att det lönar sig även för ett företag att sälja sina kläder genom live shopping via app. Allt för många returer sker dagligen. Hade kunderna haft en chans att se kläderna live innan så hade de vetat vad de kunde förvänta sig.

Returer kostar i längden mycket pengar. Så genom att börja sälja via liveshopping kan man spara mycket pengar. Liveshopping är något som mest sannolikt kommer att växa mer och mer. Snart kommer det förhoppningsvis vara tillgängligt från de flesta affärer.

10 Jan 2023