Kontorsstädning i Stockholm sparar på företagets resurser

Såvida du inte driver en städfirma är din personals kompetens inte att våttorka golven och tömma papperskorgar. Anlita kontorsstädning i Stockholm för det.

Det är en rent dumsnål idé att företaget ska spara pengar på att personalen själva ska städa kontoret. Med stor sannolikhet var det inte för deras kompetens att tömma papperskorgar som du anställde dem från första början. En städfirma har däremot personal som är experter på detta.

Kontentan av detta är att en städare – expert på städning – kan göra städarbetet snabbare och bättre än dina anställda kan. Till och med om städarens timkostnad skulle vara högre än du betalar dina anställda i timmen så får en expert mer gjort på kortare tid. Och med bättre resultat.

Kontorsstädning handlar inte om magi, men kan kännas som det

När du skaffar kontorsstädning i Stockholm säger du ja till att frigöra din personal till det som genererar vinst till ditt företag. Om du sätter en säljare på att städa golvet i köket i stället för att sitta i telefon med kunder förlorar du pengar. Dessutom är risken stor att du får ett slarvigt städat köksgolv och en grinig säljare som förlorar pengar om denne jobbar på provision.

Om du däremot plockar in en städare från en städfirma kan din säljare tjäna pengar åt både dig och sig själv. Det betalar med råge för städaren som snabbt och enkelt städar köksgolvet som vore det magi. Har du valt en bra städfirma kan du även vara säker på god kvalitet.

14 Apr 2022