Kan en mäklare i Mölndal göra det annorlunda?

Den mäklare som finns i Mölndal har ett stort utbud av boenden i allt från nybyggda lägenheter i lugna lägen till kulturhistoriskt intressanta objekt.

Utbudet av fina boenden i Mölndal är stort, och med en skicklig mäklare kommer det hela tiden in nya objekt. En dag kom det emellertid in en mycket annorlunda förfrågan. Kvinnan som kom in på kontoret tittade inte på några bilder och verkade lite ängslig. Hon sökte ögonkontakt och kom fram.

-Hej, Jag heter Karen och jag saknar något här.

-Hmm. Ja, vad kan det vara?

-Uppföljningen. Idéerna om hur den nya bostaden kan bli.

När vi satt oss ner utvecklade hon sina tankar. Det hon gjorde var att komma med förslag om att utveckla mäklarkontoret till en butik med heminredningsdetaljer och böcker om heminredning.

-Ert mäklarkontor kan bli en oas för alla som söker ett nytt boende.

Finns det plats att göra en mäklare i Mölndal till heminredare?

Tanken på att utveckla verksamheten med heminredning lät ju logisk men det var ändå något som inte stämde.

-Vi är bra på att hitta nya spännande objekt och matcha dem med våra kunder, men vi är mäklare i Mölndal och har ingen erfarenhet av att sälja böcker och heminredning. Dessutom krävs det att kontoret ständigt är bemannat, och det fungerar inte när vi har många visningar.

Karen hade lösningen på detta också.

-Låt mig sköta den biten. Jag är utbildad heminredare och letar bara en lokal. Blev det ett gemensamt projekt? Inte ännu men kanske i framtiden.

15 Aug 2022