Här hittar ni kontorsmassage i Stockholm

Erbjud era anställda friskvård direkt på arbetsplatsen med professionell kontorsmassage i Stockholm. Boka massage enkelt online och återhämta er på jobbet.

Ni kan hitta duktiga massageterapeuter som sysslar med kontorsmassage i Stockholm. Många massörer erbjuder möjligheten att komma ut till företagen och utföra friskvård för de anställda direkt på plats. Har ni möjlighet att boka in några tillfällen för er personal ska ni absolut ge det en chans.

Genom att erbjuda sina anställda massage löser man upp spänningar som byggs upp i kroppen på grund av långa arbetsdagar med tuffa deadlines och monotona arbetsställningar. En massage tillför mycket genom att energin återvänder till kroppen och man kan på sikt bli ett mer produktivt företag tack vare att de anställda är piggare och mår bättre.

Att avsätta tid till kontorsmassage gynnar arbetsplatsen

Ofta går det att boka in en tid till kontorsmassage online via massageterapeutens hemsida, varpå de besöker kontoret under avtalad tid. Massagen är för många företag välinvesterad tid eftersom det på sikt kan motverka sjukskrivningar och hjälper personalen att återhämta sig och få förnyad energi.

När ni bokar tid, se gärna till att ni har ett dedikerat rum för behandlingen där man får lugn och ro och kan slappna av under massagen, då det kan vara skönt att komma ifrån arbetet en stund. Sedan kan man efter avslutad behandling gå tillbaka till jobbet igen. Man kan sedan välja att ha regelbundna behandlingar om personalen upplever att de blir hjälpta av det och uppskattar att ha friskvård på jobbet.

7 Jul 2022