Flytt mitt i rusningstid

Hur flyttar man ett kontor? Ja, det har ett svar som innebär en hel lista som ska följas. Därför är det klokt att vara ute i god tid och ha full koll över allt som ska göras och hur de nya lokalerna är.

Om du någon gång har kört genom Stockholm mitt i rusningstid innebär det att du vet att det inte går att köra genom Stockholm i rusningstid. För man kör inte. Man kryper eller står still. Är du då mitt inne i en kontorsflytt som brådskar kan det vara lätt att pulsen går upp rejält. Så var klok och anlita en flyttfirma som är snabba och som kan packa mer på varje lass. Då kan du istället satsa på att se till att den nya lokalen är klar och fungerande när all kontorsinredning dyker upp. Vill du då ha extra snabb flytt så ser du till att ha personal som hjälper till att lossa så att flyttfirman snabbt kan åka för att hämta nästa lass.

Skruva isär och ihop möbler

Det som är knepigare när det gäller en kontorsflytt jämfört med när du flyttar ditt bohag, är att du troligen måste upprätthålla din verksamhet samtidigt som du ska flytta. Därför är det färre saker du kan packa ner och även en större noggrannhet när det gäller vad som ligger var. Den där välkända flytten där bohag fortfarande ligger kvar i kartonger i år efteråt, är inget som fungerar. Så planera din kontorsflytt väldigt noga. Läs mer om kontorsflytt på denna hemsida: starcycle.se

27 Apr 2021