Digitala entrétavlor - matnyttig information på ett smakfullt sätt

Dags att investera i moderna lösningar för er BRF? Digitala entrétavlor har börjat ersätta de gamla, manuella tavlorna och detta är inte en dag för sent. Äldre tavlor har många nackdelar. Dels så kan det vara svårt att se vilka som de facto bor i en bostad - dels så kan det också vara så att många namn är inaktuella.

Ett annat problem handlar om lappar som skymmer varandra. En lapp sätts upp om en planerad renovering - exempelvis ett stambyte - men budskapet i fråga täcks över av annan, mer irrelevant, information och reklam från olika företag. Detta skapar problem.

Fördelar med digitala entrétavlor

Med digitala entrétavlor kan man själv styra vilket informationsflöde man ska ha och därigenom också verkligen se till att alla boende vet vad som gäller. Utöver detta kan man också skapa tydlighet kring vilka som bor i en fastighet och komplettera namn med exempelvis kontaktuppgifter.

Dessutom kan digitala entrétavlor också kompletteras med exempelvis bokningssystem för tvättstugor, föreningslokaler eller exempelvis grillplatser - detta skapar mindre friktion och större tydlighet. Och, möjligheter: om du exempelvis behöver en tvättid så vet du hur du kan nå den granne som har bokat och kan enkelt kontakta denne och höra dig för om ett byte är möjligt.

Man kan även se att många BRF:er som valt digitala entrétavlor använder dessa för mer lättsmälta nyheter och exempelvis information om veckans väder och annat: detta skapar trivsel!

En stor fördel handlar även om det rent estetiska. En digital entrétavla är slimmad och kan fås i olika storlekar - något som gör att den kan skräddarsys utifrån era unika behov och utifrån hur er entré ser ut och hur den är uppbyggd. Detta ger ett lyft och det leder till att det där viktiga första intrycket blir bra. En gäst kommer att känna att - wow, här vill jag bo! - och det skapar i sin tur en väldigt attraktiv BRF.

12 Oct 2022