Bokföring i Stockholm enkelt och snabbt

Det är mängder av transaktioner varje dag i alla företag. Bokföring i Stockholm är något av det mest grundläggande i alla firmor, och den måste ske löpande.

Med löpande bokföring menar man att alla transaktioner som fakturor, betalningar och kvitton inte får samlas på hög i kartonger. De måste enligt bokföringslagen antingen registreras på dator eller i en bunden bokföringsbok. Även den mest ambitiöse företagare kan till sist tycka att det blir ett nödvändigt tvång.

Det är lätt att du ändå sparar kvitton i plånboken eller att fakturor blir liggande i kuvert. Kanske dimper det in några betalningspåminnelser och räntefakturor också, om du har råkat skicka in pengar för sent till en leverantör. Det lilla stöket växer lätt till ett stort kaos.

Bokföring med enkla rutiner

Du bokför löpande för att ha överblick över dina affärer. Med en bunt lösa lappar vet du snart inte om kunden har betalt, om du har rätt moms eller om arbetsgivaravgiften betalas in i rätt tid. Det finns folk som älskar bokföring, och de jobbar på en bokföringsbyrå i Stockholm. Dit kan du vända dig innan skokartongen blir överfull.

De bokar snabbt in dina transaktioner och du får rapporter tillbaka med blixtens hastighet. Det är listor som exempelvis visar exakt vilka leverantörsskulder och kundfordringar du har. Du kan hålla koll på de kunder som inte betalar i tid till dig och skicka påminnelser. Allt detta stärker pengaflödet i ditt företag, och du kan köpa in det du behöver för att driva din verksamhet.

19 Oct 2022