Behöver du kontorsstädning i Solna?

Har man ett företag med kontor i Solna, i norra delarna av Storstockholm, kan man behöva en regelbunden kontorsstädning. Ett kontor blir snabbt smutsigt, ju fler man är, desto snabbare smutsigt blir det. Då kan man behöva en kontorsstädning som sker varje dag. Och tvärtom, är man bara ett fåtal, behöver man kanske en kontorsstädning endast någon gång i veckan.

Ett städföretag som kommer ut och städar med jämna mellanrum i kontor i Solna, kan med tiden även erbjuda fler tjänster. När man väl är på plats och tömmer sopkorgar, torkar rent på ytor i ett kök, rengör toaletter, passar man ofta på att fylla på toapapper, hushållspapper och tvål. Varför inte även fylla på kaffet som kanske håller på att ta  slut? Då kan man lika bra se till så att kontoret har rena trappor, rena gardiner och bordsdukar, har rena soffor och mattor, har rena fönster och liknande. Det är ju inte särskilt svårt för ett städföretag att uträtta fler tjänster när man ändå är på plats.

Som företag kan man behöva köpa in dessa tjänster

Om man är ett mindre företag och inte har så många anställda, kan det löna sig att få en städfirma som uträttar dessa tjänster åt en. Det blir då ett köp av tjänster, och inte någon som är anställda av företaget. Rent ekonomiskt, lönar det sig att hellre bokföra det som externa tjänster, än att anställa en enda person som ska göra allt detta.

Så hittar man städföretag med tilläggstjänster

Man kan alltid fråga runt om man känner till någon städfirma som har fler tjänster än bara kontorsstädning. Andra företag kanske redan anlitar någon bra städfirma som kan tänka sig att vara flexibel och erbjuda fler tjänster än bara kontorsstädning. I så fall kan de rekommendera någon bra städfirma.

Googla "kontorsstädning Solna"

Man kan även googla "kontorsstädning Solna" och sedan ringa upp och fråga om de kan tänka sig att erbjuda tilläggstjänster, förutom kontorsstädning. Det bäst är att ta kontakt direkt, man kan även ringa och be om offert från företaget och även kontrollera städfirman så att man får veta på förhand hur städfirman arbetar om de är noggranna, pålitliga och om de städar så att man blir nöjd med deras insats eller om man hellre ska anlita någon annan. Sådant är alltid bäst att kontrollera innan.

10 Sep 2019